Меган Маркъл на 4 август празнува 39.  Бившата актриса, която

...
Меган Маркъл на 4 август празнува 39.  Бившата актриса, която
Коментари Харесай

Защо британците не обичат Меган

Меган Маркъл на 4 август чества 39.  Бившата актриса, която се омъжи за принц Хари на 19 май 2018 година и всеки ден е в светлината на прожекторите, не е прекомерно долюбвана – нито от династията, нито от поданиците.  От Двореца за ЧРД на херцогинята смъкнаха от уеб страницата си съвсем цялата подробна информация за нея. Медии край Темза пък формулираха 10 аргументи за хладното отношение на Англия към момичето от Ел Ей.
Произход
Меган е родена в Съединени американски щати, а майка й е афроамериканка. Консервативните англичани, които епохи наред владеят колонии в половината свят, не могат да се отърват от расовите предубеждения.  Горката Меган беше оповестена за напълно несъответствуваща за рижия Хари. По едно време даже се наложи „ откривател “ да разгласи Маркъл за далечна прароднина на Едуард III, само че в това не повярвяха даже най-горещите й апологети. Затова пък Меган смени вярата си и беше въведена в англиканската черква.

2. Скандални родственици

Сагата стартира с откровенията на полусестрата на Меган, още преди да се разчуе за бъдещата женитба. После се включи и полубратът на бъдещата младоженка. Двамата описаха за отвратителния й темперамент и звездоманията след присъединяване й в сериала „ Костюмари “.  Меган не реагира обществено и отхвърли да ги предложения на венчавката. Баща й също беше отхвърлен от събитието под претекст, че е получил сърдечен припадък. Томас Маркъл известно време поддържаше тази версия, само че след това заприказва за това какъв брой леден човек е Меган.  А тези дни си сподели напълно непосредствено: в случай че щерката не му обърне задоволително внимание, ще продължи да споделя на публицистите за детските й подвизи.   

3. Възраст

Англичаните мъчно преглъщат и още нещо – че херцогинята е по-възрастна с три години от скъпото им момче Хари.

4. Минало на актриса

Холивудската дива Грейс Кели се отхвърля от процъфтяваща кариера в Холивуд, с цел да стане принцеса на Монако, само че Меган е на светлинни години от нейната класа. Единствената й по-значителна роля е в „ Костюмари “, всичко друго е съвсем миманс.  

5. Разведена 

Меган е надалеч от класата и на Уолис Симпсън, поради която преди 80 години Едуард VIII се отхвърля от престола, само че и двете са американки, и двете са разведени. Говори се, че в Кенсингтън са извънредно недоволни от предишното на Маркъл. Тя освен две години е била омъжена за режисьора Тревър Енгелсън, само че и много време след развода е била издържана от него – в действителност до началото на романса й с Хари.   

6. Сватба отвън канона

Англичаните не харесват роклята, с която Меган стана тяхна принцеса. За половината от интервюираните моделът на „ Живанши “ е „ прекомерно постен “, за другата половина  -  „ прекомерно разхитителен “. За десерт – младоженците си шушукали и се смеели по време на църковната работа. „ Изглеждаш превъзходно. Провървя ми с теб “, е прошепнал Хари пред олтара.

7. Копира Даяна и Кейт 

Мечтаейки да се трансформира в новата фаворитка на британците, Меган копира принцеса Даяна и Кейт Мидълтън – от дължината на роклите до бижутата и шапките. “Комична е в стилните си напъни “, безапелационни са критиците.  

8. Разточителност

Англичаните не могат да простят на Меган, че тя няма мярка в глезотиите и прищевките си – тъй като заплащат за тях посредством налозите си. Може би биха преглътнали частните самолети и сватбата за милиони, само че не и шопинга. Наскоро се появи статистика – за три дни Маркъл е похарчила 200 000 $ по бутиците на Ел Ей. 

9. Нарушава протокола

Ако Меган е супер познавач в каквото и да било край Темза, то това е нарушаването на протокола. На всяко публично събитие целува обществено мъжа си, а това е извънредно неразрешено – монархията не позволява никаква проява на усеща. Няколко седмици преди годежа с Хари тя описа обстойно и нашироко пред едно от женските списания какво се случва сред тях. 

10. Хари – мъж под чехъл

Дълги години англичаните назовават Хари wild child – дивото дете. Той е купонджия и коцкар, който се увлича по алкохола и оргиите. Днес към този момент е образцов брачен партньор и татко, а даже се приказва, че е станал вегетарианец. Но всичко това не се регистрира като резултат от позитивното влияние на Меган и фамилния живот. Според поданиците, Маркъл е смачкала характера на Хари и той е типичен мъж под чехъл.    
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР